top of page
Search
  • Writer's pictureThe Paladins

Nebojša Lazarević, ruski agent u Vladi Srbije


"On je fanatik, a fanatik uvek krije tajnu sumnju."


Nebojša Lazarević, nekada srpski narodni pevač kojeg je obučavala srpska pevačica, tekstopisac i producent Mira Škorić, je službenik srpske vlade takođe u obaveštajnim službama Ruske Federacije i posvećeni sovjetski komunista.


Lazarević je Škorića upoznao kada je bio mladi fudbaler devedesetih godina pod Miloševićevim režimom i imali su veze za koje se pretpostavljalo da su seksualne (kao i ona sa nekim mladim fudbalerima). Škorić je bila muzički uticajna tokom 90-ih, ali njena najveća snaga je bila u vezama sa srpskim političarima, posebno tokom korumpiranog režima predsednika Srbije Borisa Tadića i njegove Demokratske stranke, u prvoj deceniji dvadeset prvog veka. Političari iz Tadićeve ere su se, od režima predsednika Vučića, transformisali u nedostatke koje sponzoriše Rusija, koji podržavaju srpsku opoziciju.


UPOZORENJE: OPASNO PO ŽENAMA. Detalji u nastavku. Pozivamo sve žene da se drže dalje od ove osobe.


Ako vas zanima proces integracije Srbije u Evropsku uniju, i zašto on odugovlači i traje, onda je jedan od razloga što se u srcu procesa nalazi ruska krtica sa pretpostavljenim mandatom da maksimalno izvuče zbrka pregovora sa Evropskom unijom.. Ovde objašnjavamo sve što treba da znate.+++++


Ostatak ovog članka je objavljen na engleskom, ali ga je lako prevesti na srpski koristeći Google prevodilac.

Comments


bottom of page