top of page
Search
  • The Paladins

Trafikimi i drogës do t'ju kushtojë jetën tuaj


Nëse tregtoni drogë përmes Serbisë ose Kosovës, ne do t'ju arrestojmë dhe do ta kaloni pjesën tjetër të jetës në burg.


Nëse ju kapin rusët, do t'ju qëllojnë në vend dhe nuk do të shihni kurrë një sallë gjyqi.


Zgjedhja juaj.Të gjitha dallimet vendosen në njërën anë. Tregtia ndërkombëtare e drogave të forta po vret të rinjtë në të gjithë Evropën dhe po gjeneron mbi 16 miliardë euro në vit për xhepat e kriminelëve të dhunshëm dhe të rrezikshëm. Ne të gjithë po punojmë së bashku për ta ndaluar atë tani.Organizata PALADINS

Diplomacia në Luftën e Dytë të Ftohtë

bottom of page